Be2 startade redan i 2004 och har sedan dess lyckats locka över 12 miljoner användare från hela världen. Be2 finns i över 30 olika länder, varav Sverige är ett av dem. Målet för Be2 Sweden är att föra samman singlar med hjälp av ett vetenskapligt test, där resultatet sedan matchas med andra medlemmar på sajten. Redan vid registrering gör du testet, varefter du får en personlighetsanalys, samt olika partnerförslag som passar just dig. Be2 Swedens målgrupp är personer som söker en seriös och varaktig relation, varför det kostar att vara medlem på dejtingsajten.

Prislista:

3-månaders Pass – 439 kronor
Helårs medlemskap – 199 kronor/månad

Fördelar med Be2 Sweden
Det är alltid fint när dejtingsajter prövar att kategorisera in sina medlemmar i så stor mån som möjligt, då du snabbt kan sålla bort dem som absolut inte passar dig. Dock rekommenderas att gå utanför din personlighetsram då du dejtar, tänk bara på uttrycket ”opposite attracts”… Det börjar dock bli allt vanligare att dejtingsajterna låter medlemmarna utföra vissa personlighetstest, varför Be2 Sweden inte på något sätt är unika när det gäller detta.

En annan fördel med Be2Sweden är att de gratis förlänger ditt medlemskap som premium-medlem, om du under den betalda perioden inte får kontakt med fler än 10 personer, vilket måste anses som mycket generöst. Detta kallas för ”kontaktgaranti”.

Nackdelar med Be2 Sweden
Det är möjligt att kontakta gratis-medlemmar, men de kan då inte svara på ditt meddelande. Att det ändå är möjligt till kontakt framstår som lite märkligt och det är oklart om denna envägskontakt räknas in i den nämnda kontaktgarantin. Be2Sweden har tyvärr fler nackdelar, som att man inte ser huruvida andra medlemmar är gratis-medlemmar eller betalande. För att kunna kommunicera med andra singlar på Be2 Sweden måste båda parter ha ett premium-medlemskap. I övrigt känns inte Be2 Sweden speciellt unik som dejtingsajt och skiljer inte direkt ut sig ur mängden. Med tanke på all den konkurrens som finns när det gäller dejtingsajter hade Be2 Sweden säkert tjänat på att sticka ut en smula och därmed lockat fler medlemmar.

Tags: ,

Comments are closed.