Friendfinder har runt 1,7 miljoner registrerade användare över hela världen, vilket gör den till en av de större mötesplatserna. Du garanteras 100 % anonymitet och måste ha fyllt 18 år för att registrera dig. Friendfinder finns än så länge inte översatt till svenska, men är bland annat tillgänglig på engelska, tyska, italienska och japanska.

Friendfinders eget syfte med sajten är att göra det enkelt för folk att mötas, inte bara romantiskt, utan också rent vänskapligt. Det finns en rad olika verktyg på Friendfinder som ska göra detta lättare, som möjlighet att chatta, både vanligt och genom webcam, samt starta konferenser med flera andra medlemmar på sajten.

Prislista:

Standard – gratis. Möjlighet att skicka meddelanden, chatta och söka i databaser över andra medlemmar.
Silver- och guldmedlemskap – olika priser beroende av typ

Fördelar med Friendfinder
Den största fördelen med Friendfinder måste ändå vara deras stora medlemsantal. Närmare två miljoner andra användare att välja mellan borde resultera i åtminstone ett par nya trevliga bekantskaper. Friendfinder har många spännande och praktiska små funktioner, som underlättar i din jakt på en ny bekantskap. Till exempel kan du raskt och anonymt starta en konversation med hjälp av Flash IMC eller varför inte en videokonferens med några av Friendfinders övriga medlemmar?

En annan stor fördel med Friendfinder är att det medlemskap som är gratis faktiskt innebär en rad funktioner och inte som hos de flesta dejtingsidor, enbart möjlighet att titta. När du är gratismedlem kan du fortfarande chatta, skicka meddelanden och kolla in andra medlemmar, medan silver- och guldmedlemskapen innebär ytterligare fördelar. Som standardmedlem har du även tillgång till det interaktiva magasinet Magazine, där du bland annat kan skicka in artiklar, samt ställa frågor eller hjälpa andra med svar. Friendfinder är därmed en väldigt interaktiv dejtingsida, med massor av saker att ta del av!

Nackdelar med Friendfinder
Det är naturligtvis en stor nackdel att Friendfinder inte finns tillgänglig på svenska. Det gör att det blir svårt att se poängen med sidan och den kan tyckas rörig och lite opålitlig. Till synes fejkade annonser med folk som ska verka vara från din hemstad gör också att Friendfinder tappar i trovärdighet. Bilderna ser retuscherade och lite väl reklam-aktiga ut, för att kunna tas på allvar. Det går inte heller att få reda på priser eller medlemsantal utan att bli medlem, vilket är ett slugt, men lite sniket sätt att locka på sig medlemmar.

Tags: ,

Comments are closed.