Match.com hör till en av de två största dejtingsajterna i Sverige, tillsammans med Mötesplatsen.se. Sajten grundades redan för 15 år sedan i USA och har idag ett medlemsantal på över 200 000 personer. I Sverige har dejtingsidan funnits sedan 2002 och har under de efterkommande åren gjort sig ett rykte som en trygg och träffsäker plats att möta en partner på.

För att alltid vara aktuella gör Match.com ständigt undersökningar bland medlemmarna. På det viset är teamet bakom sajten hela tiden uppdaterade när det gäller medlemmarna och deras behov och önskemål. Själva sajten är sorterad utifrån olika kategorier, som ålder, kön, intressen, utbildning, yrke, kroppsbyggnad och så vidare. Den typiska åldern på Match.com ligger mellan 25-45 år, utbildningsnivån på en stereotyp medlem är högskola eller universitet och större delen av medlemmarna önskar en seriös och varaktig relation via sajten.

Du måste ha fyllt 18 år för att bli medlem. Att bli medlem på Match.com är gratis, men för att ta kontakt med andra medlemmar behöver du betala en avgift.

Prislista:

Per månad – 279 kronor
Per kvartal – 549 kronor
Per halvår – 899 kronor
Per kvartal då du låter icke-medlemmar kunna kontakta dig – 849 kronor

Fördelar med Match.com
Det finns många fördelar med Match.com, men den främsta är ändå att antalet medlemmar är så stort. Du behöver inte vara bosatt i bara de större städerna för att kunna hitta någon på Match.com, då även de små städerna har ett hyfsat utbud av medlemmar. En annan fördel med dejtingsajten är att du måste betala för att kunna vara medlem, vilket naturligtvis tar bort en hel del oseriösa människor. Match.com är också relativt lätt att söka på och har stora, tydliga bilder. Du har också möjlighet att prova sajten under tre gratis-dagar, vilket naturligtvis inte kan få annat än plus.

Nackdelar med Match.com
Det finns naturligtvis också nackdelar med Match.com. En av dessa är att du som icke betalande medlem inte ens kan läsa mail som betalande medlemmar skickar till dig. Att betala för medlemskap är som nämnt positivt, men Match.com hade ändå kunnat öka på gränserna en smula. När du så skickar ett mail till någon annan på sajten, som inte betalar, kan han eller hon inte svara dig och du riskerar att gå miste om din drömprins/prinsessa! Att vara gratismedlem på Match.com är därmed helt poänglöst, ungefär som att fönstershoppa med andra ord.

Tags: , ,

Comments are closed.