Match4me.se är en dejtingsajt som riktar sig till singlar med lite högre utbildning än genomsnittet som letar efter en seriös relation. Tanken är att man med detta fokus ska kunna hitta personer som är på samma våglängd.

Match4me är en relativt ny dejtingsida och startade 2008. Senaste månaden har 349 personer registrerat sig på sajten, av dessa 59 % kvinnor och 41 % män. På match4me.se
har du möjlighet att söka obegränsat efter andra medlemmar, organisera egna aktiviteter och kan gratis svara de medlemmar som har fulltständigt medlemskap.

Prislista:

Registrering – gratis.
1 månad – 17,50 kronor
3 månader – 35 kronor
6 månader – 60 kronor
12 månader – 85 kronor

Fördelar med Match4me
Att starta upp en nischad dejtingsida är inte helt fel tänkt av Match4me. Många singlar börjar ledsna på oseriös nätdejting och vill träffa personer som redan från början har goda chanser för att matcha. Detta gör Match4me unik! Det medlemskap som är gratis är i sin tur rätt fördelaktigt, och inte lika begränsat på många andra dejtingsidor där gratis egentligen inte betyder något över huvud taget. Det är mycket som ingår i det fria medlemskapet på Match4me, som möjlighet att lägga in bilder, skicka meddelanden, läsa meddelanden, organisera egna aktiviteter, se vem som har besökt din sida, samt mycket annat.

Priserna för fullständigt medlemskap är också mycket fördelaktiga jämfört med i stort sett alla andra sajter för nätdejting. Då får du möjlighet att skicka obegränsat med meddelanden, se vad andra medlemmar söker, använda chatten, samt att ditt foto kommer att dyka upp oftare för andra medlemmar.

I övrigt är Match4me en användarvänlig och informativ dejtsajt, där man inte gömmer så mycket viktig info för användarna. Match4me lämpar sig därför utmärkt för dig som har en högre utbildning och som söker en likasinnad partner.

Nackdelar med Match4me
I vissa fall känns Match4me fortfarande som en nybörjare, då en del stavfel och buggar förekommer. Ingenstans går det heller att hitta det totala medlemsantalet, vilket som vanligt är en siffra av stor vikt inom nätdejtingen. Få dejtingsajter går dock ut med denna informationen, troligen för att inte skrämma bort intresserade med för dåliga siffror.

Till viss del kanske Match4me också jobbar uteslutande, då enbart personer med utbildning är välkomna på sajten. Huruvida det är diskriminerande går att diskutera, men kaka söker maka som det heter…

Tags:

Comments are closed.