Meetic hör till en av de större internationella sajterna och har 500 000 registrerade medlemmar över hela världen. I Europa är Meetic klart störst. Sajten startade i 2002 och den största åldersgruppen är 25-49 år. Meetic säger själva att 80 % av medlemmarna träffar en partner via tjänsten.

Meetic är måna om säkerheten på sajten, varför du som medlem garanteras full anonymitet. Därför kommer aldrig några personliga uppgifter visas på sajten, utan enbart ditt användarnamn. Inte ens email-adress är synlig för någon annan medlem.

Prislista:
Per månad – 279 kronor
3-månaders Pass – 189 kronor/månad
6-månaders Pass – 139 kronor/månad

Fördelar med Meetic
En av de största fördelarna med Meetic är att dejtingsajten är internationell. Vem säger att kärleken har gränser? Här får du möjlighet att träffa någon från ett annat land, vilket naturligtvis gör utbudet långt mycket större. Meetic känns som en modern och fräsch sajt, med en mängd smarta funktioner som gör det hela mycket användarvänligt. Den praktiska chattfunktionen är ett stort plus i kanten, då du slipper att skicka meddelanden och vänta länge på svar. Det finns till och med möjlighet att chatta med hjälp av webcam, vilket så klart är ett framsteg när det gäller nätdejting!

Du har god översikt över vilka som har varit inne på din sida och kikat, samt vilka som har skickat mail till dig eller kanske en flirt. En annan kul funktion är att du som medlem på Meetic har chans att göra ett personligt frågeformulär, som de andra medlemmarna kan svara på. Överlag känns Meetic som en dejtingsajt där du får mycket för valutan. Ju mer funktioner du vill ha på din sida, desto mer kostar det. För den vanliga användaren behövs det dock inte mer än de funktioner som ingår i det lägsta priset, vilket man alltså kommer långt på.

Nackdelar med Meetic
Alla smarta och roliga funktioner till trots – det riskerar lätt att bli rörigt! Det tar ett tag att sätta sig in i hur Meetic fungerar, vilket kan göra det lite trögjobbat i början. Är du en otålig person som snabbt vill komma igång kan det därför kännas lite motigt. Men det är värt det i slutändan! En del personer har också upplevt att Meetics kundtjänst brister lite i responsen, då det kan ta lång tid att få svar på frågor.

Tags: , , ,

Comments are closed.