Shakemyworld hör till en av de allra nyaste dejtingsajterna i Sverige och startade så sent som 2008. Tanken bakom Shakemyworld är att utmana den traditionella nätdejtingen, genom att rikta sig till aktiva singlar som är intresserade av ett aktivt liv med mycket puls. När du har hittat en intressant medlem på Shake My World kan ni träffas genom att delta i aktiviteter som antingen anordnas av medlemmarna själva eller av olika företag knutna till sajten. Aktiviteterna kan vara allt från bärplockning, besök på museer, golfweekends eller takvandringar – ni bestämmer!

Shake My World är ett svenskt företag och blev utsedda till Årets Bästa Dejtingsajt i 2008.

Prislista:

Registrering – gratis
Medlemskap – 139-279 kronor/månad beroende av bindningstid.

Fördelar med Shakemyworld
Det är alltid roligt med en dejtingsida som försöker komma ifrån de tråkigare, mer standardiserade sätten att möta andra singlar online. Att träffas tillsammans för en aktivitet är ett bra mycket mer avslappnat sätt att dejta, än att ses två och två på restauranger eller caféer. Singelaktiviteterna är alltid intressanta och roliga och har alla möjliga teman. Dessutom är variationsmöjligheterna många, då du själv kan välja om du vill skapa en aktivitet för enbart dig och en till, eller skapa en för flera singlar.

Shakemyworld är en mycket enkel sajt att hitta på, söka medlemmar och kontakta varandra. Det bjuds på möjligheter att chatta med andra medlemmar, samt skriva mail till varandra. I övrigt är det helt ok priser, samt att du har möjlighet att prova tre dagar som guldmedlem helt gratis, vilket är mycket generöst. Andra dejtingsajter borde lära sig av Shake my world och deras koncept, då det verkligen kryllar av fördelar!

Nackdelar med Shakemyworld
Shake My World har i mina ögon inte några större nackdelar, förutom problemet med bristande information. En viktig faktor för många är till exempel att få veta hur många medlemmar en dejtingsajt har, vilket i alla fall inte jag kan finna på Shakemyworld. Egentligen borde det stå redan på första sidan.

Tags: ,

Comments are closed.