Spraydate hör till en av de absolut äldsta dejtingsajterna i Sverige och etablerades så tidigt som 1999. Sedan dess har ofantliga mängder medlemmar blivit medlemmar och bara i nuläget finns över 800 000 registrerade på sajten. Spraydate själva uppger att 70 % av de som använder dejtingsajten är nöjda med sin upplevelse.

Spraydate ordnar ofta olika former av events, som singelkryssningar och liknande. I tillägg finns det mängder med funktioner, artiklar och information på sajten, som passar för kärlekstörstande människor. Du får redan på framsidan ta del av kärlekshistorier som har uppstått tack vare Spraydate.

Prislista:
Standard medlemskap – gratis. Möjlighet att skicka meddelanden, söka samt se profiler.
Deluxe 1 månad – 89 kronor
Deluxe 3 månader – 69 kr/månad
Deluxe 6 månader – 59 kr/månad
Deluxe 12 månader – 49 kr/månad

Fördelar med Spraydate
Spraydate hör till en av de bästa och mest generösa dejtingsajterna i mina ögon. Det är gratis att bli medlem på standardnivå, vilket du klarar dig mer än väl med. Men även priserna för utökat medlemskap hör till de bästa på marknaden och är väl värda att betala. Om du blir Deluxemedlem blir det exempelvis mycket smidigare att söka efter en lämplig partner, samt att du har möjlighet att se bilderna i lite större format.

Spraydate har också ett väldigt stort medlemsantal, vilket gör att dejtingsajten även på mindre orter kan fungera i jaken på kärlek. Det är också hemskt roligt att läsa kärlekshistorierna om hur andra par har träffats via sajten och gör att man känner hopp för egen del! Överlag kan Spraydate bjuda på massor av matnyttig läsning, tips om hur man träffar en partner, vad man bör tänka på inför en dejt och mycket annat. Att Spraydate också anordnar olika typer av singelevenemang är också en stor fördel, då man får chans att träffa andra dejtsugna under lite mer avslappnade former än på en regelrätt dejt på tu man hand. Spraydate kan varmt rekommenderas, både till unga och gamla!

Nackdelar med Spraydate
Men även solen har fläckar och det gäller också Spraydate. Ett vanligt klagomål när det gäller denna dejtingsajt är att den drar till sig många oseriösa dejtare, som enbart är ute efter en flyktig bekantskap. Detta kan till viss del vara sant, då ju billigare det är, desto lättare är det att gå med. På dyrare sajter är du mer garanterad att medlemmarna verkligen vill hitta den rätta.

Tags: , ,

Comments are closed.