1. Gör det enkelt för dig och din dejt. Satsa på en fika eller drink på första dejten. Det finns inget värre än en tråkig 3-rätters måltid.

2. Bestäm första dejten via telefon. Välj en vardag. Helger är inte bra som första dejt då lätt blir för höga förväntningar.

3. Om du ger ut telefonnummret. Ge både mobilnummer och hemnummer. Annars ser det ut som om du är oseriös och kanske är gift.

4. Ge din dejt komplimanger. Alla tycker om det.

5. Var originell då ställa frågor, du vill inte ställa trista frågor som får din dejt att tro att du är tråkig.

6. Var artig både mot din dejt och eventuell servitris personal och liknande. Visa upp att du har hyfs.

7. var försiktig med beröring den första dejten. Det kan uppfattas som framfusigt och för mycket gåpåigt att kramas och hålla handen direkt på första dejten.

8. Små skyddande gester vilja erbjuda din arm när trappa från en bromsa och väntar en extra 90 sekunder för att se till att hon säkert gör det i hennes lägenhet kommer att gå långt och visa henne att du är en sann herrar.

9. Säg bara att du skall ringa om du verkligen menar det.

Tags: , ,
4 Responses to “Tips till en lyckad första dejt”
 1. Pelle says:

  Ha ha ha … Kramade min tjej och bjöd henne inte på någon drink vid vår första träff samt så kunde jag inte lämna mit tele nummer när jag precis flyttat utan vi stämde träff på samma ställe en vecka senare och har nu varit gifta i tjugo år.Dom där tipsen är nog gravt individuella från person till person , garanterat. :)

 2. Hasse says:

  Hehe samma här. Jag följde inga “tips” och det funkade ändå :)
  Bra tips men som sagt allt är individuellt. :)

 3. Otto says:

  Vad sig själv är det enda tycker jag som funkar på alla människor, sen betyder inte det att man får alla tjejer/killar man dejtar men då ger du inga falska förhoppningar.

 4. annette says:

  Blir verkligen upprörd över de löjliga killkommentarerna. Tror inte de är sanna. Självklart ska killen bjuda tjejen på första dejten annars kan han uppfattas som snål och kram ska inte förekomma.

 5.